K.R.U. "Hidrodrini" SH.A. – Pejë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

Shërbimet e pagesave ndaj K.R.U. “Hidrodrini” nga tash edhe me “eKosova”

KRU ‘HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë Menaxhmenti Rajonal Shërbimet e pagesave ndaj KRU ‘Hidrodrini’ nga tash edhe me “eKosova” Krahas mundësisë për kryerjen e pagesave “online” nëpërmjet web-faqes së kompanisë sonë: https://www.kruhidrodrini.com e cila ishte arritur përmes bashkëpunimit me bankën BKT – Kosova. Kemi kënaqësinë që t’i njoftojmë konsumatorët e K.R.U. “HIDRODRINI” SH.A. – Pejë, se […]

Vizitë pune nga përfaqësuesit e Ambasadës së SHBA-ve dhe OSBE-së

KRU ‘HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë Menaxhmenti Rajonal Përfaqësues të lartë të Ambasadës së SHBA-ve në Kosovë dhe ata të OSBE, qëndruan për vizitë në KRU ‘Hidrodrini’ Kryeshefi Ekzekutiv i KRU ‘Hidrodrini’ – Pejë, ing. Dri Cena ka pritur në takim z. Riçard Heater – Përfaqësues i Ambasadës Amerikane në Kosovë dhe z. Gjovani Corbo – […]

Pas Thirrjes dy mujore – Fillon aksioni i çkyçjeve në zonën e mbulueshmërisë

KRU ‘HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë Pas Thirrjes dy mujore – Fillon aksioni i çkyçjeve në zonën e mbulueshmërisë Inspektorët rajonal të KRU ‘Hiodridrini’ të asistuar edhe nga Policia e Rajonale e Pejës kanë filluar sot zbatimin e masave të çkyçjes së konsumatorëve borxhlinjë. Aksioni ka shtrirje në tërë zonën e mbulueshmërisë, ndërsa sot është fokusuar […]

Paguaj pagesat online përmes sistemit bankar të BKT-së

Nga data 15 Janar ( E Hënë), KRU ‘Hidrodrini’-Sh.A. fillon me mundësinë e PAGESAVE ONLINE për konsumatorët! Pagesa Online nëpërmjet sistemit online bankar me BKT Kosova, është një mundësi e re dhe në hap me kohën, në favor të lehtësimit të shërbimeve me konsumatorët! Me respekt; Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’ Sh.A. – Pejë

Shkollat fillore në qytetin e Pejës kanë hapur dyert për fushatën vetëdijesuese për mos-hudhjen e mbeturinave në sistemin e kanalizimit

Me mikpritje të ngrohtë dhe entuziazëm, shkollat fillore në qytetin e Pejës kanë hapur dyert për fushatën vetëdijesuese për mos-hudhjen e mbeturinave në sistemin e kanalizimit. Kanë qenë nxënësit e klasëve të treta të cilët nëpërmjet bashkëbisedimit me stafin e KRU ‘Hidrodrini’-t ing. Blerina Anadolli dhe ing. Donjeta Kajolli, shoqëruar nga konsulentja znj. Eta Morina, […]

Projekt madhor investiv për ujin e pijshëm në Klinë

Projekt madhor investiv për ujin e pijshëm në Klinë – 10 mijë konsumatorë do të bëhen me ujë të pijshëm U përurua fillimi i punimeve për Ndërtimin e Fundërruesit të Klinës, investim i përbashkët i Qeverisë së Republikës së Kosovës, MAPL, KRU ‘Hidrodrini’-t dhe Komunës së Klinës në vlerë prej 850 mijë eurosh. Me inaugurimin […]

Eliminimi i prishjeve në sistemin furnizues në Radavc

KRU ‘Hidrodrini’ Sh.A. – PejëQendra – PEJË Ekipet e punonjësve të terrenit nga KRU ‘Hidrodrini’, javën e kanë filluar me punime në eliminimin e prishjeve në sistemin furnizues në Radavc. Me eliminimin e këtyre prishjeve do të rikthehet furnizimi për konsumatorët e zonës së Jabllanicës së madhe. Prishja është identifikuar në Gypin DN 200. Ekipe […]