K.R.U. "Hidrodrini" SH.A. – Pejë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

Një pjesë e Pejës mbetet pa ujë deri nesër, kjo është arsyeja

Kompania Rajonale e Ujësjellësit ‘Hidrodrini’ në Pejë, ka bërë të ditur se ka rrëshqitur dheu tek Gjimnazi ‘Bedri Pejani’ respektivisht aty ku po ndërtohet objekti i ri shkollor. Kjo ka çuar në avari të sistemit furnizues me ujë duke bërë që pjesë të mëdha të Pejës të mbeten pa ujë të pijshëm, deri nesër, pasdite […]

Dita Botërore e Ujit, ‘Hidrodrini’ me aktivitete…

Me rastin e Ditës Botërore të Ujit, Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Hidrodrini” ka thënë se përdorimi dhe shpenzimi i ujit duhet të bëhet racionalisht. Reklama Sipas kompanisë, në botë, 1.1 miliard njerëz ende nuk kanë qasje në ujë të pijshëm dhe 2.4 miliardë jetojnë pa higjienë themelore.  “Nga pasojat e mungesës së ujit vdesin fëmijë. […]