K.R.U. "Hidrodrini" SH.A. – Pejë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

lajme3

Eliminimi i prishjeve në sistemin furnizues në Radavc

KRU ‘Hidrodrini’ Sh.A. – Pejë
Qendra – PEJË

Ekipet e punonjësve të terrenit nga KRU ‘Hidrodrini’, javën e kanë filluar me punime në eliminimin e prishjeve në sistemin furnizues në Radavc. Me eliminimin e këtyre prishjeve do të rikthehet furnizimi për konsumatorët e zonës së Jabllanicës së madhe. Prishja është identifikuar në Gypin DN 200.

Ekipe të tjera sot po punojnë edhe në lokacione, prej nga janë raportuar prishje në sistem furnizues, siç janë B.T. ‘Dradania III’ dhe rrugët ‘Eliot Engel’ dhe ‘Sylë Lipa’.

Me Respekt;
Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’ – Pejë