K.R.U. "Hidrodrini" SH.A. – Pejë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

LAJMI1

Javë me pastrime, debllokime dhe rehabitilime të rrjetit të kanalizimit

KRU ‘Hidrodrini’ Sh.A. – Pejë

Njësia Operative – KLINË

Javë me pastrime, debllokime dhe rehabitilime të rrjetit të kanalizimit

Punonjës nga Sektori i kanalizimit – Njësia Operative e Klinës e të mbështetur edhe nga ajo e Pejës, kanë ndërmarrë një sërë angazhimesh në pastrimin dhe debllokimin e sistemit të kanalizimit në qytet dhe fshatra.

Debllokime të rrjetit të kanalizimit janë realizuar në fshatin Potërq, në qytetin e Klinës, në rrugët; ‘Sadik Rama’, ‘Elena Gjika’, ‘Jetulla Desku’ dhe ‘Vëllëzërit Gërvalla.

Ekipe të tjera kanë punuar në riparimin e rrjedhjeve te ujit në fshatin Zajm rruga e ARRAVE, në Klinë rruga ‘Abedin Rexha’, në fshatin Jashanicë dhe në lagjen Tikvesh.

APELOHEN qytetarët që të kenë kujdes në shfrytëzimin e sistemit te rrjetit të kanalizimit vetëm per nevojat e dedikuara.

Me Respekt;

Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’ – Pejë