K.R.U. "Hidrodrini" SH.A. – Pejë

Kompania Rajonale e Ujësjellësit

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

PEJË, ISTOG, KLINË, DEÇAN, JUNIK

Shërbimet e pagesave ndaj K.R.U. “Hidrodrini” nga tash edhe me “eKosova”

KRU ‘HIDRODRINI’ Sh.A. – Pejë

Menaxhmenti Rajonal

Shërbimet e pagesave ndaj KRU ‘Hidrodrini’ nga tash edhe me “eKosova”

Krahas mundësisë për kryerjen e pagesave “online” nëpërmjet web-faqes së kompanisë sonë: https://www.kruhidrodrini.com e cila ishte arritur përmes bashkëpunimit me bankën BKT – Kosova.

Kemi kënaqësinë që t’i njoftojmë konsumatorët e K.R.U. “HIDRODRINI” SH.A. – Pejë, se që nga sot 29.04.2024 edhe zyrtarisht bëhemi pjesë e platformës shtetërore eKosova, ku konsumatorët tonë mund t’i shlyejnë detyrimet e veta “online” për shërbimet e ofruara nga Kompania jonë.

https://ekosova.rks-gov.net

Me këtë rast K.R.U. “Hidrodrini” SH.A. – Pejë, falënderon ekipin e eKosova dhe bashkëpunëtorët e tyre për bashkëpunim korrekt e profesional deri në finalizimin e kërtij projekti, në shërbim të konsumatorëve.

Me respekt;

Zyra për Media e KRU ‘Hidrodrini’-Pejë